„TIKA“ u Rudom

Opština Rudo - 25. marta 2014. 058.ba

Rudo

RUDO – Na inicijativu Rata Rajaka, načelnika opštine Rudo, a u dogovoru sa članom Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem, ovu opštinu posjetila je delegacija u čijem sastavu su bili: Ramić Edin, savjetnik člana Predsjedništva BiH, predstavnici „Turske agencije za međunarodnu saradnju i razvoj „(TIKA), na čijem čelu je bio dr. Zulkuf Oruč, predstavnici turskih banaka, predstavnici opštine, predstavnici vjerskih zajednica, udruženja povratnika i predstavnici Mjesnih zajednica.

Sa predstavnicima lokalne vlasti održan je radni sastanak na temu mogućnosti apliciranja na razvojne projekte od strane udruženja, poljoprivrednih zadruga i sličnih subjekata, sve sa ciljem unapređenja položaja povratnika odnosno održivog povratka. Nakon toga delegacija je obišla Mjesnu zajednicu Sokolovići, Setihovo i Strgačina.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,