Tokom aprila u Novom Goraždu se organizuje tradicionalna ekološka akcija

17. marta 2014. 058.ba

Drina na Ustiprači

„ZA ČISTIJU DRINU“

NOVO GORAŽDE – Proljećna ekološka akcija, pod nazivom „Za čistiju Drinu“, provodi se na području opštine Novo Goražde od 31. marta do 30. aprila.

Akciju, uz podršku opštine, provodi lokalno komunalno preduzeće “Novo Goražde”.

Tokom mjesec dana planirano je čišćenje obala rijeke Drine, javnih površina, odvoz i deponovanje kabastog otpada iz domaćinstava i sa javnih površina, te uređenje postojećih i sadnja novih zasada ukrasnog zelenila na javnim površinama.

Komunalno preduizeće “Novo Goražde” , koje će staviti na raspolaganje sve radne mašine i vozila, pozvalo je građane da se uključe u ovu ekološku akciju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: