Udružena opozicija bez podrške domaćina

02.03.2014.

Dom zdravlja u Višegradu

VIŠEGRAD – Raskol u lokalnom SDS-u u posljednjih nekoliko dana kulminira i dolazi do izražaja na sve strane. Prije nekoliko dana jedan od vodećih kadrova u opštinskom odboru SDS-a dr Aleksandar Fulurija podnio je ostavku na mjesto v.d. direktora Doma zdravlja u Višegradu, čime se pokazuje da je sve manje istomišljenika i kako se krug oko samog rukovodstva višegradskog SDS-a polako sužava i svodi na par ljudi koji su ostvarili svoje interese ili još imaju jaku želju i lijepa obećanja da će ih ostvariti.

Sa druge strane ova ostavka pokazuje da ne uvažavanje potreba građana za zdravstvenom zaštitom koju je obavezna pružiti lokalna zajednica kroz finansijsku podršku Domu zdravlja nije samo bila dok je Dom zdravlja vodio dr Goran Lončarević, član SNSD-a, već je to generalna politika SDS-a Višegrad.

Na tribini nije bio ni načelnik opštine Višegrad, a zar nije najlogičnije da se on kao domaćin skupa i kao inženjer koji je do juče radio u hidroelektrani Višegrad obrati ovom “zavidnom” skupu i kaže jedino koliko toliko stručno mišljenje o problematici kaja je trebala da bude tema tribine ili možda samo „trebalo da bude“. Kažu da radi promociju turizma Višegrada, ali bez Andrićgrada uključujući rudnik nikla za koji se lokalna vlast zalaže.

Nastaviće se za dva dana…
VAŠ OO SNSD VIŠEGRAD