Uspjeh mladih džudista na međunarodnom turniru u Trebinju

17. marta 2014. 058.ba

Mladi džudisti Višegrada

ČETIRI MEDALjE U JAKOJ KONKURENCIJI

VIŠEGRAD – Mladi takmičari Džudo kluba „Višegrad“ osvojili su četiri medalje na Međunarodnom turniru, koji je uz učešće džudista iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i BiH, održan 15. marta u Trebilju, potvrdio je Saša Tošović trener višegradskih džudista.

U izuzetno jakoj konkurenciji zlatnu medalju osvojio je Uroš Đuričić, u kategoriji mlađih dječaka. Njegoš Đuričić i Miloš Stjepanović, u konkurenciji juniora, osvojili su srebrne medalje, dok je Marko Tanović, u kategoriji kadeta, osvojio bronzanu medalju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,