Zahvalnica Miloradu Jagodiću od FK „Mladost“ Rogatica

Jovica Vasović - 06. marta 2014. 058.ba

Zahvalnica Miloradu Jagodiću

ROGATICA – Šumsko gazdinstvo „Sjemeć“ iz Rogatice, pod upravom direktora Milorada Jagodića, godinama se nalazi među najuspješnijim preduzećima u RS. Pored infrastrukture koju „Sjemeć“ gradi i ostavlja u amanet novim generacijama, velika sredstva se usmjeravaju za podršku sportskim klubovima, čime se omogućava razvoj mladih talenata koji proslavljaju ime naše opštine. Najsvježiji primjer je doniranje prijeko potrebnih patika igračicama ženskog rukometnog kluba „Rogatica“ pred učešće na finalnom turniru Kupa Srpske.

Direktoru Jagodiću uručena je zahvalnica za nesebičnu pomoć i podršku fudbalskom klubu „Mladost“ iz Rogatice. Zahvalnicu je uručio predsjednik Upravnog odbora „Mladosti“ Ljubiša Zeljaja, izražavajući veliku zahvalnost za dosadašnju podršku direktora Jagodića, koji je prethodnih godina uvijek podržavao i omogućavao rad ovog kluba u vidu doniranja opreme i finansiranja prevoza na utakmice.

Jagodić najavljuje još veću podršku „Mladosti“ i dodaje da će u toku ove godine ŠG „Sjemeć“ omogućiti prevoz na utakmice u vrijednosti od oko 4500 KM, što će fudbalerima biti dodatni motiv za postizanje dobrih rezultata.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,