15. aprila promocija monografije Višegrada

14. априла 2014. 058.ba

Višegrad od davnina - knjiga

VIŠEGRAD – Izdavačka kuća Mitropolije dabrobosanske „Dabar“ – Dobrunska Rijeka i Izdavačka sekcija „Sokola“ u utorak, 15. aprila u 19 časova, u Gradskoj galeriji u Višegradu promovišu najnovije kapitalno izdanje, monografiju „Višegrad od davnina do 1918.“, autora Aleksandra Savića iz Višegrada.

Domaćin promicije je višegradski slikar Hadži Branko Nikitović, a o monografiji će, pored autora, govoriti Radisav Mašić, poznati novinar i publicista iz Foče i Slavko Heleta, novinar i glavni i odgovorni urednik časopisa „Soko“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,