Izložbu radova održalo Dječije obdanište u Čajniču

24. aprila 2014. 058.ba

Dječija izložba u Čajniču

ČAJNIČE – U sklopu „Dana dječijih radosti-Čajniče“ JU Dječije obdanište Čajniče predstavila je likovne radove svojih mališana u Domu kulture „Filip Višnjić“ s početkom u 12,00 časova.

Prikazano je mnogo radova, a samim tim se istakla kreativnost djece i njihovih vaspitača. Na fotografijama možemo vidjeti da dječija mašta može svašta. Izložbu je posjetio veliki broj ljudi, a najviše djece. Opština Čajniče obezbjedila je najmlađima diplome kao nagradu za njihov trud. Izložbu je posjetila i predsjednica Udruženja vaspitača Kosovske Mitrovice „MOST“ Goranka Gagović porijelkom iz Čajniča.

Dječija izložba u Čajniču

– Ponosna sam na svoje mještane što su ovolikom broju učestovali, prisustvovali i uveličali izložbu. Direktoru i vaspitačima čestitala bih na kreativnosti, radu i ljubavi koju pružaju djeci – istakla je Goranka.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,