Izvještaj sa 12. redovne sjednice SO-e Čajniče

Opština Čajniče - 01. aprila 2014. 058.ba

SO Čajniče

ČAJNIČE – U ponedjeljak, 31. marta, održana je 12. redovna sjednica Skupštine opštine Čajniče na kojoj su odbornici usvojili izvještaje o radu: Skupštine opštine Čajniče za 2013. godinu, Načelnika opštine i Administrativne službe opštine Čajniče za 2013.godinu, stalnih radnih tijela Skupštine opštine Čajniče za period 01.07.–31.12.2013., te izvještaje o radu opštinskih inspekcija i komunalne policije za period od 01.07.-31.12.2013. godine.

Na dnevnom redu je bio i izvještaj o radu civilne zaštite i program mjera i aktivnosti za 2014.godinu koji je takođe usvojen.

Odbornici su usvojili i Odluku o izmjenama i dopunama Statuta opštine Čajniče kojom je izvršeno usklađivanje Statuta sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnoj samoupravi RS.

U daljem radu odbornici su usvojili Odluku o raspisivanju javnog oglasa za zakup nepokretnosti pribavljanjem pisanih ponuda i riješenje o imenovanju komisije za provođenje postupaka davanja u zakup nepokretnosti.

U okviru dnevnog reda 12.redovne sjednice SO-e Čajniče odbornici su razmatrali i informaciju o stanju bezbednosti na području opštine Čajniče za 2013. godinu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: