Kapitalne investicije po planu

Opština Rudo - 29. априла 2014. 058.ba

Korito Krupice

RUDO – Početkom ove godine, Skupština opštine Rudo, donijela je Odluku o usvajanju plana kapitalnih investicija za 2014. godinu.

Prema tom planu, a nakon provedenih postupaka javnih nabavki, već su potpisani neki ugovori za izvođenje radova. Prema prvom potpisanom ugovoru, završeni su radovi na uređenju korita rijeke Krupice. Izvođač radova bilo je preduzeće KP „Usluga“ Rudo. Vrijednost ovih radova je 2.498,85 KM.

Drugi potpisan ugovor je za izvođenje radova na zamjeni dotrajalih dasaka i greda na mostu Mokronozi–Uvac. Vrijednost radova je 1.619,74 KM a izvođač je, takođe, KP „Usluga“ Rudo.

Do kraja mjeseca aprila, biće potpisani i ugovori za izvođenje radova na izgradnji vodovoda prema Stanićima. Vrijednost ovih radova je 3.388,90 KM. Takođe se očekuje potpisivanje ugovora za izvođenje radova na izgradnji kuće Grabovčić Vojke, majke poginulog borca vojske Republike Srpske. Radi se o radovima vrijednim 27.215,00 KM. Kao najpovoljniji ponuđač, radove će izvoditi preduzeće KP „Usluga“ Rudo.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,