Kusturica: BN televizija propagira kič

SRNA - 01. априла 2014. 058.ba

Emir Kusturica

Proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica rekao je da je „kičeraj“ postao privlačan za dio stanovništva, a najbolja potvrda toga je BN televizija.

Kusturica je rekao da ova medijska kuća izgleda ima za cilj da sve Srbe stavi pod jednu šatru, te im pušta najgoru muziku koja postoji, pa onda red dekoltea, red intelekutalaca koji pričaju o bezbjednosti, pa vremensku prognozu…

„I kada pogledaš količinu šatre pod kojom ta televizija provodi vrijeme, vidiš da je taj novi čovjek koji se stvara isto kao kombinacija kad na tijelo svinje staviš glavu krave i padaš u intelektualnu komu“, ocijenio je Kusturica za banjalučku Alternativnu televiziju.

On je rekao da je na Zapadu društvo takvo da ne može svako do mikrofona da dođe.

„Kod nas svaka budala sa ulice, posebno poslije ovog interneta, može da govori o svemu onome o čemu ne zna, jer su potpuno pomiješani pojmovi. Pristupnost informacijama odjednom postaje neka vrsta obrazovanja, što naravno nije“, istakao je Kusturica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,