Najmlađi atletičari blistali u Sarajevu

Opština Rogatica - 27. aprila 2014. 058.ba

Nikolina i Snežana Ćaćić na Koševu

ROGATICA – Na Pojedinačnom prvenstvu BiH u atletici za cicibane i mlađe pionire, koje je danas održano na Olimpijskom stadionu Koševo u Sarajevu, zabilježen je izuzetan nastup najmlađih članova Srpskog atletskog kluba „Rogatica“

U konkurenciji cicibanki članica Kluba skakača SAK “Rogatica” Snežana Ćaćić (2003.) bila je jedna od najuspješnijih takmičarki koje su nastupile u Sarajevu sa osvojene 3 medalje: zlatnom, srebrnom i bronzanom.

Zlatnu medalju sa preskočenih 110 cm osvojila je u disciplini skok u vis. Srebrenu je zaradila u trci na 60 m ostvarenim vremenom od 9,64 sekundi, dok se bronzanom medaljom okitila u skoku u dalj sa rezultatom 3 m i 61 cm.

U konkurenciji pionirki titulu prvakinje BiH u skoku u vis, sa preskočenih 125 cm, osvojila je članica Kluba rogatičkih skakača Nikolina Ćaćić, koja se i u trci na 80 m prepone okitila srebrnom medaljom.

Druga rogatička cicibanka Slađana Andrić u skoku u vis osvojila je srebrnu medalju, kao i ciciban Danilo Mićević.

U trci na 300 m i svom prvom nastupu na stazi bronzanu medalju je osvojila pionirka Dejana Janković.

Da se najmlađi članovi kluba vrate sa još jednom medaljom pobrinuo se bacač kugle pionir Ivan Ćebić bacivši kuglu (3kg) na daljinu 10,70 m, dovoljno za srebro.

Više nego uspješan nastup u trci na 60 m i skoku u dalj imala je i najmlađa učesnica takmičenja Marija Gračanin (2007.), kao i ciciban Nemanja Bojić (2006.) u trci na 200 m.

Zbog malog prestupa bez srebrne medalje ostale su rogatičke cicibanke u trci štafeta 4×100 m.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , ,