Održan Dan otvorenih vrata u Foči

Opština Foča - Nataša Miletić - 04. априла 2014. 058.ba

Dan otvorenih vrata u Foči

FOČA – Stanica javne bezbjednosti Foča organizovala je danas Dan otvorenih vrata, gdje se moglo vidjeti veliko interesovanje mališana za policijsku opremu i rad policije.

Mnogobrojni mališani iz fočanskih osnovnih škola i vrtića danas su imali priliku da se upoznaju sa policijom, policijskom opremom, oružjem i da prošetaju Stanicom javne bezbjednosti, u okviru akcije Dan otvorenih vrata. Mališani su bili bili oduševljeni onim što su vidjeli, a najveći utisak na njih je ostavila pokazna vježba pripadnika Jedinice za podršku, prilikom koje su se spuštali niz zgradu policije, pa su ih djeca nakon toga nazvali „policajci spajdermeni“.

Dan otvorenih vrata u Foči

Dan otvorenih vrata je samo jedna od akcija koju je Ministarstvo unutrašnjih poslova organizovalo povodom 4. aprila, Dana policije. Cilj ove akcije je da se djeca bolje upoznaju sa radom i nadležnostima policije, istakao je Velimir Kostović, načelnik Stanice javne bezbjednosti Foča. Stanica javne bezbjednosti Foča u toku ove sedmice održala je edukativna predavanja u fočanskim osnovnim školama, o nasilju u porodici, maloljetničkoj delikvenciji, te o opasnostima od opojnih droga.

Povodom Dana policije službenici Stanice javne bezbjednosti Foča u utorak su dobrovoljno darovali krv u Univerzitetskoj bolnici u Foči.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,