Održana Vaskršnja tucijada u Čajniču

23. aprila 2014. 058.ba

Tucijada u Čajniču

ČAJNIČE – Skupština opštine i načelnik opštine Čajniče povodom Vaskrsa i dana dječijih radosti organizovala je Vaskršnju tucijadu „Evropsko Prvenstvo“ koje je trajala od 20. do 22. aprila 2014. godine.

Takmičenje je održano u Mjesnim zajednicama Luke, Miljeno, Zaborak, i u Domu kulture „Filip Višnjić“ u Čajniču.

Tucijada u Čajniču

Ukupno je bilo prijavljeno 248 takmičara od kojih su dodjeljene nagrade za pobjedu sledećim takmičarima: U MZ Luke – Pavlu Katani, MZ Miljenu – Milkanović Bojanu, MZ Zaborku – Kovačević Srđanu dok je na tucijadi u Domu kulture pobjedu odnio Milkanović Predrag.

U konkurenciji za izbor najljepše našaranog Vaskršnjeg jajeta „Čuvarkuće opštine“ prvu nagradu osvojila je Milkanović Ana, druga nagrada pripala je Sofiji Stojanović, a treća JU „Dječije Obdanište“ Čajniče.

Tucijada u Čajniču

Pobjednici su nagrađeni diplomama i novčanim nagradama koje im je uručio Načelnik opštine Goran Karadžić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,