Pioniri KK „Vrelo“ krunisani srebrnom medaljom

17.04.2014.

Pioniri KK Vrelo Čajniče sa načelnikom

ČAJNIČE – Poslije održanog turnira na nivou RS pioniri KK “Vrelo“ Čajniče osvojili su drugo mjesto i time obezbjedili plasman u kvalifikacije za prvaka na nivou KSBIH.

Načelnik opštine Čajniča danas je ugostio mlade košarkaše i izrazio im čestitke na ostvarenim rezultatima tokom cijele igre. Poželio im je sreću u daljem radu i izrazio volju za nastavak zajedničke saradnje u kojoj će se potruditi da dobiju što bolje uslove u pripremama za dalja takmičenja. Kao zahvalnicu od strane kluba načelniku je jedan od trenera poklonio i medalju.

Naime, mladi košarkaši poslije duge borbe uspjeli su ipak da uzmu jednu od sjajnih medalja. Od 23 zvanične utakmice ostvarili su pobjedu na 22 utakmice. S obzirom na uslove u kojima su radili ovi dječaci su napravili čudo. Ta čudesna ekipa sastoji se: Sandro Savić, Stefan Manović, Srđan Lučić, David Racković, Vanja Racković, Pavle Veselinović, Đorđe Karadžić, Aleksa Kuvelja, Nikola Tanasković, Ognjen Stjepanović, Milutin Mašić, Marko Tomić, Aleksandar Šubara, Strahinja Savić sa trenerom na čelu Dušanom Pečenicom.

– Bilo je malo teško ali mi smo uspijeli, imali smo jaku volju i želju a između ostalog i talenat. Bilo je malo i suza na kraju ali ipak su to bile suze radosnice. Istim tempom nastavljamo i dalje jer za nas ne postoje prepreke i ako se po neka nađe lako je prelazimo – rekao je trener Pečenica.