Priredba povodom Dana dječije radosti

28. априла 2014. 058.ba

Dani dječije radosti u Čajniču

ČAJNIČE – U petak je održana priredba u okviru manifestacija „Dana dječijih radosti“ koji su trajali od 20. do 25. aprila. Učesnici priredbe su OŠ „Jovan Dučić“, „Dječije obdanište Čajniče“ i KUD „Izvor“ Čajniče.

OŠ „Jovan Dučić“ nastupila je sa: „Kaubojskim plesom“, „Sedam Snežana i patuljak“, „Kako rastu djeca“ dok je „Dječije obdanište Čajniče“ nastupilo sa plesom „Kaplje kiša kapljicama“.

Dani dječije radosti u Čajniču

Osim sjajnog izvođenja najmlađih, KUD „Izvor“ Čajniče predstavio se sa „Ciganskom ljubavnom igrom“ u izvođenju solista prvi put pred publikom.

Učenicima OŠ „Jovan Dučić“ i predškolcima „Dječijeg obdaništa Čajniče“ dodjeljene su po tri nagrade za najljepši rad na temu „Radujemo se vaskrsu“.

Veliki broj ljudi posjetio je priredbu.

Izvođenjem priredbe zatvorena je manifestaciju „Dani dječije radosti“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: