Svečanosti uz 20 godina oslobođenja

08. aprila 2014. 058.ba

Novo Goražde panorama

NOVO GORAŽDE – U Novom Goraždu se 21. aprila svečano obilježava 20 godina oslobođenja ove opštine. Tim povodom organizacioni odbor je pozvao borce VRS, ratne vojne invalide, članove porodica poginulih boraca i stanovnike Novog Goražda, kao i brojne goste, da uveličaju ovaj jubilarni skup.

Svečanosti počinju u 9 časova, Svetom liturgijom u crkvi Svetog Đorđa u Donjoj Sopotnici. U 10 časova je polaganje cvijeća na Centralni spomenik poginulim borcima VRS, a postrojavanje ratne jedinice je u 11 časova.

Nakon obraćanja zvaničnika predviđen je bogat kulturno-umjetnički program.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: