Tradicionalne Vaskršnje tucijade u Dobrunskoj Rijeci i Višegradskoj banji

17. априла 2014. 058.ba

Tucijada u Dobrunskoj Rijeci

VIŠEGRAD – Srpsko sokolsko društvo „Soko“ i Manastir Svetog Nikole u Dobrunskoj rijeci, drugog dana Vaskrsa, 21. aprila, sa početkom u 10 časova organizuju tradicionalne Vaskršnje svečanosti.

Tim povodom održaće se 6. Vaskršnja tucijada, na kojoj će biti nagrađeni takmičari sa najtvrđim i najljepšim Vaskršđnjim jajima.

Uporedo sa tucijadom održaće se i turnir u malom fudbalu za pjetliće i kadete do 12 godina.

Drugog dana Vaskrsa, u ponedeljak, 21. aprila, nakon Vaskršnje liturgije, održaće se i tradicionalna Vaskršnja tucijada kod crkve Svetog Jovana u Višegradskoj banji.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,