Uglješa Skoko nagrađen za umjetničko djelo

29. априла 2014. 058.ba

Uglješa Skoko iz Čajniča

ČAJNIČE – Učenik 2. razreda SŠC „Petar Petrović Njegoš“, Uglješa Skoko osvojio je treće mjesto na Republičkom takmičenju likovnih radova na temu „Stradanje i sjećanje na nevine žrtve u koncetracionom logoru Jasenovac“.

Povodom parastosa i pomena nevinim žrtvama ustaškog zločina genocida u koncetracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu u Donjoj Gradini služenog, 27. aprila 2014. godine u Spomen području „Donja Gradina“, nagrađeni učenik je ispred Opštine Čajniče i SŠC „Petar Petrović Njegoš“ posjetio pomenuti događaj kako bi preuzeo nagradu za zasluženi rad.

Dodjeljena mu je diploma, novčana nagrada, kao i knjige vezane za Jasenovac.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: