Uspjeh mladih višegradskih džudista

13. aprila 2014. 058.ba

Mladi džudisti iz Višegrada

ZLATO ZA STJEPANOVIĆA, SREBRO ZA TANOVIĆA

VIŠEGRAD – Na prvenstvu BiH u Džudou za mlađe pionire i kadete, održanom u nedelju u Zvorniku, mladi takmičari džudo kluba „Višegrad“ ostvarili su zapažene rezultate.

U konkurenciji pionira, kategorija do 46 kilograma, Miloš Stjepanović, nakon pet ubjedljivih pobjeda, postao je prvak BiH i osvajač zlatne medalje.

Uspješan je bio i mladi višegradski džudista, Marko Tanović, koji je u konkirtenciji kadeta, u kategoriji do 60 kilograma, osvojio srebrnu medalju i titulu vicešampiona BiH.

Izražavajući zadovoljstvo uspjehom dvojice mladih višegradskih džudista, predasjednik džudo kluba „Višegrad“, Vučete Šipčića je rekao da je to potvrda dobrog stručnog rada sa mladim selekcijama.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,