Vaskršnja tucijada u Andrićgradu

visegrad24.info - Simanić Marijana - 20. априла 2014. 058.ba

Vaskršnja tucijada u Andrićgradu

ANDRIĆGRAD – Prva Vaskršnja tucijada održana je u Andrićgradu u organizaciji Srpskog Narodnog pokreta (SNP) 1389 i hrama Svetog cara Lazara i Kosovskih mučenika.

U konkurenciji za najtvrđe jaje takmičilo se 42 učesnika. Pobjedu je odnio Ivan Blagovčanin, dok je drugo i treće mjesto pripalo Bojani Lipovac i Anđelini Poljčić iz Višegrada.

Vaskršnja tucijada u Andrićgradu

Po ocjeni stručnog žirija u sastavu od Božidara Poljčića, Dragiše Ostojića i sveštenika Sredoja Andrića, za najljepše jaje proglašeno je jaje Sanje Kokošar iz Višegrada sa likom Isusa Hrista.

Pobjednicima su uručene i prigodne nagrade. Prvo mjesto je nagrađeno putovanjem na kamp u Mrkonjić Grad za tri osobe, drugo mjesto poklon bonom u visini od 50 KM od sponzora Adria d.o.o. iz Višegrada, dok je za treće mjesto nagradu obezbjedio hram Svetog cara Lazara iz Andrićgrada.

Po riječima organizatora, vaskršnja tucijada će se tradicionalno održavati i narednih godina sa ciljem povećanja broja učesnika i raznovrsnijim sadržajem i programom.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,