Akcija prikupljanja pomoći proširena na sve mjesne zajednice

19. maja 2014. 058.ba

Goran Karadžić

ČAJNIČE – Načelnik opštine Čajniče održao je sastanak sa mjesnim odborom na kojem je odlučeno da će akcija prikupljanja pomoći biti proširena na sve mjesne zajednice Čajniča.

– „U utorak će biti spremljena pomoć od starane Crkvene opštine Čajniče u sabirni centar Derventu. Opština Čajniče će za Bjeljinu uputiti prikupljenu humanitarnu pomoć. Podršku će im pružiti članovi vatrogasnog društva i civilne zaštite sa materijalno tehničkim sredstvima i pumpom za izbacivanje vode iz podrumskih prostorija. Zatim, biće upućeno i vozilo humanitarne pomoći sa najpotrebnijim životnim namirnicama i pitkom vodom. I dalje će se nastaviti humanitarna akcija kako bi se pomoć uputila najugroženijim oblastima Semberije i Posavine„ rekao je komandant štaba Goran Karadžić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,