Bioskop: repertoar od 23. do 29. maja

23.05.2014.

ANDRIĆGRAD – Od 23. do 29. maja posjetioci bioskopa “Dolly Bell” u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Nevidljiva žena”, “Tvrd orah (sinhronizovano)” i “Godzila”.

 

Nevidljiva žena [18:00]

Film-Nevidljiva žena

IZVORNO IME: Invisible Woman
REŽIJA: Ralph Fiennes
ULOGE: Ralph Fiennes, Felicity Jones, Kristin Scott Thomas
ŽANR: biografija, drama, romansa
ZEMLjA PRODUKCIJE: UK
TRAJANJE: 123 min.
GODINA: 2014
CIJENA: 3 KM

SINOPSIS:
Zarobljen u braku bez ljubavi sa lojalnom i odanom ženom koja mu bezuslovno veruje ali u isto vreme i sumnja, Čarlsu Dikensu zaokupira pažnju mlada glumica Neli. Nasuprot njihovim nespojivim pozicijama u kojima se nalaze i obavezama koje imaju, ne mogu da sakriju svoja osećanja koja gaje jedno prema drugom. Između njih je počela afera koju su za života držali u tajnosti. Ova veza postala je jedna od najvećih ljubavnih priča u istoriji književnosti, inspirišući razne spekulacije zasnovane na poznatim činjenicama.

 

Tvrd orah (sinhronizovano) [18:00]

Film-Tvrd orah

IZVORNO IME: The Nut Job
REŽIJA: Peter Lepeniotis
ULOGE: Rene Bitorajac, Jadranka Ðokic, Ana Begic Tahiri, Ivica Zadro
ŽANR: animirana komedija
TRAJANJE: 85 min.
GODINA: 2014
CIJENA: 3 KM

SINOPSIS:
Vjeverica Surly (Rene Bitorajac) izbacena je iz svog parka i prisiljena živjeti u velegradu u kojem se nikako ne snalazi. Na srecu, jednoga dana Surly naide na toplu i dobro opskrbljenu prodavaonicu orašastih plodova u kojoj pronade rješenje za sve svoje probleme. Kada dode hladna i nemilosrdna zima, upravo ce Surly i njegov novi dom pomoci starom društvu da prežive najnemilosrdnije godišnje doba.

 

Godzila [20:00]

Film-Godzila

IZVORNO IME: Godzilla
REŽIJA: Gareth Edwards
ULOGE: Bryan Cranston, Elisabeth Olsen, Juliette Binoche, Aaron Taylor-Johnson
ŽANR: naučna fantastika, akcijska avantura
TRAJANJE: 123 min.
GODINA: 2014
CIJENA: 3 KM

SINOPSIS:
Godzilla je impresivan naučno-fantastični spektakl u kojem je divovsko radioaktivno biće otporno na sva oružja ljudske vrste. Zastrašujuća i nemilosrdna Godzilla natjeraće stanovnike Zemlje da se udruže, no to možda neće biti dovoljno da je pobjede.