Čajnička ekipa otišla u Doboj

30. маја 2014. 058.ba

Vatrogasci u Cajnicu

ČAJNIČE – Prema zaključku komandanta opštinskig štaba za vanredne situacije 29. maja 2014. godine donešena je naredba o slanju pomoći u ljudstvu na poplavljena područja u RS.

Na područje opštine Doboj juče je poslata stručna ekipa sa dva motorna vozila. Teretno motorno vozilo za prevoz pumpe za odvod vode visokog pritiska i Niva–Lada u kojem su se prevezli rukovaoci pumpom.

Vođa puta je rukovodilac Vatrogasnog društva „Čajniče“ Čajniče zadužen za pridržavanje kodeksa ponašanja grupe kao pomagača i spasioca, u redu i radu ekipe tokom trajanja akcije pružanja pomoći. Stručna ekipa krenula je 29. maja 2014. godine i vratiće se iz Doboja po završetku posla.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,