„Čudesni Spider-Man 2 3D“ i „Zvončica i gusarska vila 3D“ u bioskopu u Rogatici

07. маја 2014. 058.ba

ROGATICA – U utorak, 13. maja, u bioskopu Centra za kulturu u Rogatici biće prikazani filmovi „Čudesni Spider-Man 2 3D“ i „Zvončica i gusarska vila 3D“.

Cijena ulaznice je 4 KM.

 

Zvončica i gusarska vila 3D [18:00]

Film-Zvončica i gusarska vila

IZVORNO IME: Tinker Bell and The Pirate Fairy
REŽIJA: Michael Tiddes
ULOGE: Tom Hiddleston, Christina Hendricks, Mae Whitman
ŽANR: animirani, avantura
TRAJANJE: 78 min.

SADRŽAJ FILMA:

Priča započinje kada čuvarica vilinske prašine Zarina, krade svu vrijednu plavu vilinsku prašinu i bježi na more kako bi se udružila sa piratima Kosturske stijene. Zvončica i njezine prijateljice vile moraju krenuti na veliku avanturu i upotrijebiti svoje raznovrsne moći i talente kako bi pronašle prašinu i vratile je na sigurno.

 

Čudesni Spider-Man 2 3D [19:30]

Film-Spider-man 2

IZVORNO IME: The Amazing Spider-Man 2 3D
REŽIJA: Marc Webb
ULOGE: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Paul Giamatti, Sally Field
ŽANR: akcija, fantazija
TRAJANJE: 143 min.

SADRŽAJ FILMA:

Oduvijek smo znali da se najveca bitka Spider-Mana odvija u njemu samom: bitka izmedu obicnih obaveza Petera Parkera i nevjerojatnih mogucnosti Spider-Mana. Ali u filmu „Cudesni Spider-Man 2“, Peter Parker shvatit ce da se pred njim nalazi njegova do sada najveca bitka.

Super je biti Spider-Man (Andrew Garfield). Za Petera Parkera ne postoji bolji osjecaj od onoga kada se njiše izmedu nebodera, kada ga svi prihvacaju kao junaka i kada vrijeme provodi s Gwen (Emma Stone). Ali biti Spider-Man nije nimalo lak zadatak… jer samo Spider-Man može zaštiti svoje sugradane od užasavajucih neprijatelja koji prijete gradu. S dolaskom Electra (Jamie Foxx), Peter ce se morati suociti sa zlotvorom puno mocnijim od njega samog. A kada se u grad vrati i njegov stari prijatelj Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter ce shvatiti da sve njegove neprijatelje povezuje jedna stvar: korporacija OsCorp.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: