Dodatne analize o ispravnosti vode za piće

Opština Foča - Nataša Miletić - 16. maja 2014. 058.ba

Sastanak u Foči - voda za piće

FOČA – Voda iz gradskog vodovoda u Foči ispravna je za piće pokazala je posljednja analiza vode, koja je urađena prije dva dana, ali će se iz preventivnih razloga danas uraditi vanredna kontrola, rečeno je na sastanaku u opštini.

“S obzirom da su se nakon analize, koja je pokazala da je voda ispravna, desile padavine i da postoje sumnje, dogovorili smo se da se izvrši vanredni kontrolni pregled“, rekla je zamjenik načelnika opštine Foča Radenka Srndović.

Rezultati analize trebalo bi da budu poznati u toku dana, o čemu će građani balgovremeno biti obaviješteni. Na sastanku rukovodstva opštine sa direktorima Komunalca, Izvora, Elektrodistribucije, Regionalnog centra Instituta za javno zdravstvo i opštinske inspekcije, istaknuto je da je za vikend, iz predostrožnosti, potrebno organizovati pojačana dežurstva. Zajednička komisija obići će gradsku deponiju i provjeriti da li postoji opasnost od klizišta, kako bi se na vrijeme preduzele neophodne mjere.

Snabdijevanje opštine električnom energijom uglavnom je uredno, izuzev nekoliko kvarova na području Vrbnice, Ljubine i Budnja, koji bi u toku dana trebali biti otklonjeni, rečeno je na sastanku.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,