Humanitarna akcija u Čajniču

19. маја 2014. 058.ba

Pomoć za poplave iz Čajniča

ČAJNIČE – Opštinski štab za vanredne situacije i OOCK organizovali su akciju u skladu sa svojim mogućnostima u prikupljanju humanitarne i druge pomoći ugroženim opštinama RS koje se vrši u prostorijama Doma kulture „Filip Višnjić“ Čajniče. Volonteri OOCK su zaduženi za prijem i prikupljanje pomoći. Stavljena su na raspolaganje motorna vozila i druga rasopoloživa sredstava ukoliko bude potrban prevoz.

Najneophodnija pomoć koja je potrebna ugroženim licima je: voda za piće, konzervirana hrana, sredstva za ličnu i drugu higijenu, hrana za bebe, ćebad, odjeća, obuća i slično. Akcija je u toku i trajaće do naredne sedmice kada će biti transportovana pomoć ugroženima.

Za realizaciju ove humanitarne akcije angažovani su i članovi štaba, opštinski Crveni krst, te članovi OŠ Miodrag Perendija, Vitko Dačević, Mladen Janjić, sekretar OOCK Milojka Raković i komandir jedinice CZ za brze intervencije Slobodan Perendija.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,