Humanitarna pomoć krenula za poplavljene u Bratuncu

22. маја 2014. 058.ba

Pomoć iz Novog Goražda za Bratunac

DVA KAMIONA NAMIRNICA

NOVO GORAŽDE – Iz sabirnog magacina Crvenog krsta u Novom Goraždu otpremljena su prva dva kamiona humanitarne pomoći za stanovnike Bratunca, koji su pretrpili velike štete od posljednjih poplava, potvrdio je načelnik opštine Novo Goražde, Dalibor Nešković.

– Radi se o namirnicama i higijenskim paketima, koje su proteklih dana darivali stanovnici Novog Goražda, pojasnio je Nešković.

On je dodao da se akcija prikupljanja humanitarne pomoći za poplavljene i dalje nastavlja, a da je za prevoz pomoći do Bratunca dva kamiona ustupila privatna firma „Ranaz“ iz Čajniča.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , ,