Izabrano novo rukovodstvo OO SNSD-a Višegrad

10. маја 2014. 058.ba

Pero Petrović i Milorad Dodik

PREDSJEDNIK PERO PETROVIĆ

VIŠEGRAD – Na sjednici Opštinskog odbora SNSD-a Višegrad održanoj 10. maja, kojoj je prisustvovao i predsjednik stranke Milorad Dodik, za novog predsjednika izabran je Pero Petrović, direktor Rehabilitacionog centra „Vilina Vlas“.

Petrović je naglasio da je odlučio da se uključi u politiku da bi podržao velike projekte koji se zahvaljujući SNSD-u i Miloradu Dodiku realizuju u Višegradu.

OO SNSD Višegrad

– Moramo podržati do sada uloženih osam miliona, od strane Vlade Republike Srpske, u projekat Andrićgrad. Radiću maksimalno na smirivanju tenzija u ovom gradu i da poruke koje odlaze iz Višegrada govore o tome kako se grad razvija i kako postaje centar kulture i turizma, a ne sukoba, rekao je Petrović, dodavši da kao rođeni Višegrađanin ne može da dozvoli da se blate ljudi koji ulažu u Višegrad i koji teže da za njega čuju Evropa i svijet.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik je izbor novog rukovodstva ove stranke u Višegradu ocjenio kao potrebu za bržu realizaciju brojnih projekata i zapošljavanje novih mladih ljudi, u saradnji sa republičkim vlastima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,