Izabrano novo rukovodstvo OO SNSD-a Višegrad

10.05.2014.

Pero Petrović i Milorad Dodik

PREDSJEDNIK PERO PETROVIĆ

VIŠEGRAD – Na sjednici Opštinskog odbora SNSD-a Višegrad održanoj 10. maja, kojoj je prisustvovao i predsjednik stranke Milorad Dodik, za novog predsjednika izabran je Pero Petrović, direktor Rehabilitacionog centra „Vilina Vlas“.

Petrović je naglasio da je odlučio da se uključi u politiku da bi podržao velike projekte koji se zahvaljujući SNSD-u i Miloradu Dodiku realizuju u Višegradu.

OO SNSD Višegrad

– Moramo podržati do sada uloženih osam miliona, od strane Vlade Republike Srpske, u projekat Andrićgrad. Radiću maksimalno na smirivanju tenzija u ovom gradu i da poruke koje odlaze iz Višegrada govore o tome kako se grad razvija i kako postaje centar kulture i turizma, a ne sukoba, rekao je Petrović, dodavši da kao rođeni Višegrađanin ne može da dozvoli da se blate ljudi koji ulažu u Višegrad i koji teže da za njega čuju Evropa i svijet.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik je izbor novog rukovodstva ove stranke u Višegradu ocjenio kao potrebu za bržu realizaciju brojnih projekata i zapošljavanje novih mladih ljudi, u saradnji sa republičkim vlastima.