Konvoji pomoći za Bijeljinu, Šekoviće i Bratunac

SRNA - 19. маја 2014. 058.ba

Milorad Jagodić

ROGATICA – Opštinski odbori Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Rogatica i Sokolac prikupljaju pomoć za građane koji su najviše oštećeni u poplavama koje su pogodile Bijeljinu, Šekoviće i Bratunac.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Rogatica Milorad Jagodić rekao je Srni da su u Šekoviće jutros upućena dva kamiona, a sutra će krenuti još jedan, s obzirom da je ova, inače siromašna, opština sada dodatno u teškoj situaciji zbog ove prirodne katastrofe koja je zadesila.

„Danas ćemo zajedno sa konvojem, koji je organizovao Opštinski odbor SNSD-a Istočno Novo Sarajevo, uputiti kamion sa neophodnim namirnicima i ostalom robom u Bratunac i Bijeljinu“, istakao je Jagodić.

On je podsjetio da je juče jedan takav konvoj upućen u Šamac, gdje je situacija, takođe, veoma teška.

Prema njegovim riječima, pomoć čine najneophodnije stvari za ugroženo stanovništvo: hrana, flaširana voda, mlijeko, hrana za bebe, pelene i druge najosnovnije potrepštine za djecu, te higijenski paketi, odjeća i obuća.

Jagodić je naglasio da je pomoć organizovana na inicijativu člana Glavnog odbora SNSD-a iz Istočnog Sarajeva Staše Košarca.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , ,