Krađe, provale, prijetnje…

SRNA - 23. маја 2014. 058.ba

Policija

U mjestu Stjenice, opština Rogatica, izvršeno je presjecanje električnog provodnika između drvenih stubova na 10-kilovoltnom dalekovodu Stjenice-Sokolac i ukraden je srednji električni provodnik dužine oko 200 metara koji je bio pod naponom, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Izvršen je uviđaj o ovom događaju, a istraga je u toku.

U Foči je policija evidentirala krađu motorne pile, zbog čega je uhapsila lice čiji su inicijali N.J, koje je tokom kriminalističke obrade priznalo izvršenje tog krivičnog djela.

Lopovi nisu mirovali ni u Višegradu, gdje je predsjednik Medžlisa islamske vjerske zajednice Višegrad prijavio policiji da je u mjestu Dobrun, na Carevoj džamiji razbijeno prozorsko staklo i da je u unutrašnjosti objekta izvršena premetačina.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim je konstatovano da je nepoznati izvršilac ukrao jedan procesor nepoznate marke i oko 100 metara dvožilnog kabla. Istraga je u toku.

Muškarac M.M. juče je prijavio policiji u Čajniču da mu je M.J. upućivao ozbiljne prijetnje da će ga ubiti, kao i da je u mjestu Bučkovići pucao iz vatrenog oružja.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi M.J, i tom prilikom pronađeni su automatska puška, poluautomatska puška, 739 metaka i pet okvira za metke.

U toku je dokumentovanje ovog predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,