Milorad Dodik u Andrićgradu [FOTO]

31. маја 2014. 058.ba

Dodik u Kusturica doručkuju sa radnicima

DORUČAK SA GRAĐEVINCIMA

ANDRIĆGRAD – Prilikom obilaska gradilišta Vizantijskog dvora u kompleksu Andrićgrada u Višegradu, koji će po najavama služiti za smještaj studenata budućeg Panslovenskog univerziteta, predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik je sjeo za improvizovani sto, za kojim su upravo doručkovali građevinci.

Zajedno sa režiserom Emirom Kusturicom predsjednik se pridružio radnicima, zadržavši se sa njima na doručku i neformalnom razgovoru, interesujući se za uslove rada i gradnju ovog zdanja.

Nakon toga, a prije svečanog uručivanja ordena Ruske pravoslavne crkve u hramu Svetog Cara Lazara, Dodik i Kusturica su se nakratko zadržali i sa članovima organizacionog odbora ovogodišnjeg prvenstva Balkana u veslanju, koje će se ovog ljeta održati na donjem Drinskom jezeru u Višegradu.

[royalslider id=“109″]

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,