Mladi fudbaleri „Bambi Sokola“ pozvani na turnir „Stopama Save Miloševića“

29. маја 2014. 058.ba

Bambi Soko

VIŠEGRADSKI POLETARCI MEĐU HILjADU MLADIH FUDBALERA

VIŠEGRAD – Dvije selekcije mladih fudbalera „Bambi-Sokola“, Sportske sekcije Srpskog sokolskog drfuštva „Soko“ iz Dobruna kod Višegrada, pozvane su na jedan od najmasovnijih međunarodnih turnira u malom fudbalu u regionu, koji se po sedmi put zaredom, pod nazivom „Stopama Save Miloševića“, održava u Johovcu kod Bijeljine, rodnom mjestu proslavljenog fudbalera.

Po riječima Mira Vukovića, predsjednika sekcije „Bambi-Soko“, na ovom prestižnom turniru, koji se održava ovog vikenda u organizaciji Fudbalskog kluba „Proleter“ iz Johovca i pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina, učestvuje 80 ekipa mladih fudbalera uzrasta od dvet do dvanaest godina, sa hiljadu učesnika iz Srbije, Hrvatske, Federacije BiH i Republike Srpske.

Uz Savu Miloševića promoteri ovog turnisa su Predrag Mijatović i Darko Pančev, proslavljeni fudbalski reprezentativci bivše Jugoslavije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , ,