Obilježena Nedelja Crvenog krsta

14. маја 2014. 058.ba

Crveni krst

ČAJNIČE – U okviru Nedelje Crvenog Krsta koja se tradicionalno obilježava svake godine od 8. do 15. maja OOCK Čajniče učestvovao je u sledećim aktivnostima:

  • Donirane su štake 1 korisniku civilnoj žrtvi rata
  • Učeniku OŠ „Jovan Dučić„ Čajniče dodjeljena je diploma za osvojeno prvo mjesto na regionalnom takmičenju iz likovnih radova na temu „Moja priča o Crvenom Krstu“
  • Uručena je i zahvalnca nastavnici za saradnju sa CK
  • Organizovana je i izložba radova na temu „Moja priča o Crvenom krstu“ koja je izložena u Domu kulture „Filip Višnjić„ Čajniče
  • Dodjeljene su i akreditacije volonterima Crvenog Krsta

U toku je prodaja markica a u skladu sa mogućnostima uručiće se i paketi za nekoliko korisnika CK. U daljem radu OOCK nastojaće da pomaže što većem broju korisnika a i zalagaće se za povećanje broja volontera u ovoj ustanovi rekla je sekretar Milojka Raković ona dodaje da se ekipa prve pomoći sprema i na regionalno takmičenje.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: