Omladinski pokret Foča organizuje akciju čišćenja Miljevine

foca-online.info - 02. maja 2014. 058.ba

Miljevina

FOČA – Omladinski pokret Foča u subotu, 3. maja, organizuje akciju čišćenja mjesne zajednice Miljevina. Okupljanje volontera zakazano je za 12 časova ispred Osnovne škole „Sveti Sava“.

Iz Omladinskog pokreta pozivaju što veći broj Miljevaca da im se pridruže kako bi prikupili što veću količinu smeća koja se nalazi na javnim površinama i tako narušava izgled naselja, ali i negativno utiče na ekologiju i zdravlje.

– Naša organizacija je i prije djelovala u Miljevini. Podijelili smo veću količinu odjeće za ugrožene, humanitarne pakete, i novogodišnje paketiće, za vrijeme humanitarnih akcija u 2013. godini. Akcijom čišćenja želimo da očistimo naselje, ali i da pokažemo da dobro organizovana grupa ljudi može postići jako mnogo – izjavio je predsjednik Omladinskog pokreta Foča, Mladen Mandić.

Iz Omladinskog pokreta Foča dodaju da su obezbijedili vreće za smeće i rukavice, te pozivaju omladinu ali i one starije da im se pridruže u akciji ćišćenja u Miljevini.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,