Play off za prvaka RS u košarci – Sutjeska dočekuje HEA

23.05.2014.
KK Sutjeska - KK Heo

Foto arhiva

Trijumf za „majstoricu“

FOČA – Nakon poraza u prvom finalnom susretu doigravanja za prvaka RS, košarkaši Sutjeske u revanšu dočekuju HEA. Fočaci u odličnom raspoloženju pred ovaj susret najavljuju pobjedu koja bi im omogućila da kroz „majstoricu“ stignu i do titule.

– Vrijedno smo radili proteklu sedmicu, otklonili smo uočene greške iz prvog susreta i potpuno spremni dočekujemo meč u na našem terenu. Znamo recept kako da se suprostavimo Bilećanima i nadamo se da ćemo trasirati put za treći susret u kome će vjerujemo šanse za osvajanje titule biti podjednake. Želja nam je da obradujemo vjerne navijače koje očekujemo u velikom broju u našoj dvorani i ubjeđeni smo da ćemo uz njihovu pomoć stići do pobjede – istakao je Ljubiša Kovačević trener Sutjeske.

I u redovima Hea je opuštena atmosfera, dolaze u goste Sutjesci sa jasnim ciljem da već u Foči podignu pobjednički pehar.

– Putujemo potpuno rasterećeni u Foču, u psihološkoj smo prednosti. Nastupićemo u najjačem sastavu i nadamo se da treći susret neće odlučivati prvaka RS i putnika za premijerligaško društvo – bio je kratak i jasan trener Hea Boris Jokanović.

Susret između Sutjeske i Hea igra se u nedjelju 25. maja, sa početkom u 19 časova, u fočanskoj sportskoj dvorani.