Počela obnova lokalne putne mreže

SRNA - Aleksandra Janković - 28. maja 2014. 058.ba

Put-Čemerno

Foto ilustracija

FOČA – Radnici preduzeća „Put“ iz Istočnog Sarajeva počeli su danas asfaltiranje dionice lokalnog puta u fočanskoj Mjesnoj zajednici Jošanica, a radove sa 100.000 KM finansira Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske kroz projekat za razvoj sela.

Načelnik opštine Foča Radisav Mašić kaže da će biti asfaltiran jedan kilometar puta od spomenika u Hodžićima prema centru Mjesne zajednice Jošanica, dok će ostatak makadamskog puta od par kilometara biti saniran.

On je naveo da je sredstvima iz opštinskog budžeta, a u saradnji sa mještanima, počela sanacija lokalnih puteva, koje su proteklih dana oštetile bujice.

„Već smo sanirali dionicu puta u selu Gudelj u dužini od dva i po kilometra, koju je bila odnijela vodena bujica. Opština je dala mašine, a mještani su izvodili radove“, rekao je Mašić.

On je dodao da će se po istom „receptu“, uz učešće opštine i mještana, biti popravljeni putevi oštećeni bujicama u selima Brusna i Biokovi, te put do pravoslavne crkve na Okolištima u Mjesnoj zajednici Slatina.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,