Pripreme za 51. MOSI igre u Novom Pazaru

30. маја 2014. 058.ba

Organizacioni odbor MOSI

NAJAVLjENO UČEŠĆE SPORTISTA IZ 34 GRADA

INFO – Najveća amaterska sportska manifestacija na Balkanu, MOSI (Međuopštinske omladinske sportske igre) ove godine se održavaju u Novom Pazaru.

Kako je najavljeno 51. MOSI se održavaju u ovom gradu od 6. do 10. avgusta, a na njiima se očekuje učešće preko 2000 sportista iz 34 grada Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegopvine.

Druga sjednica Skupštine MOSI zakazana je za 2. juni u Novom Pazaru, na kojoj će biti preciziran broj sportskih disciplina, određena mjesta i utvrđen cijenovnik za smještaj i ishranu učesnika ove sportske manifestacije.

U toku su završni radovi na uređenju sportskihj objekata i terena na kojima će se održati ova sportska manifestacija.

Tokom trajanja MOSI u Novom Pazaru, u okviru pratećeg programa, organizatori najavljuju održavanje i jubilarnog, 10. Muzičkog festivala „Stari grad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: