Rafteri pomažu i potopljenom Obrenovcu

SRNA - Aleksandra Janković - 17. maja 2014. 058.ba

Rafteri iz Foče u Obrenovcu

FOČA – Fočanski rafteri priteći će u pomoć i građanima potopljenog Obrenovca u Srbiji.

Iz Foče je sinoć krenula ekipa od šest raftera, koji će se sa dva gumena čamca priključiti Žandarmeriji Srbije u evakuaciji stanovništva.

Momci iz fočanskog kampa „Hum“ i crnogorskog „Tara-tur“ odazvali su se pozivu direktora marketinga Sportskog društva „Crvena zvezda“ Zorana Avramovića, poznatog Fočaka koji živi u Beogradu.

Jedan od šestorice raftera Vladimir Muminović je istakao da je za Obrenovac krenula ekipa probranih i sposobnih skipera.

„Nosimo dva čamca, dvadesetak prsluka za spasavanje, užad i drugu potrebnu opremu. U Obrenovcu je stanje katastrofalno, evakuiše se cijeli grad i svaka pomoć im je dobrodošla“, rekao je Muminović.

On je dodao da ih je Avramović povezao sa Žandarmerijom, koja će im javljati kojim obilaznim putevima oko Valjeva se može proći do Obrenovca.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,