Škola fudbala FK „Drina HE“

07. maja 2014. 058.ba

Škola fudbala Drina HE

VIŠEGRAD – U okviru fudbalskog kluba „Drina HE“ počinje sa radom škola fudbala za dječake i djevojčice uzrasta od pet do dvanaest godina.

Prvi redovni trening održaće se u nedjelju 11. maja 2014. godine u 11 časova na gradskom stadionu, izjavio je koordinator za omladinske selekcije FK „Drina HE“ Boško Furtula, naglasivši da je sport veoma važan segment u razvoju djece i omladine.

On je takođe istakao značaj saradnje sa roditeljima koji će zajedno sa djecom popuniti upisnicu i učestvovati u organizaciji i radu škole fudbala.

Pozivaju se svi zainteresovani da postanu članovi škole i nauče igrati fudbal. Upisnice se mogu preuzeti svaki dan na stadionu FK „Drina HE“ ili u sportskoj dvorani u Višegradu.

Upis u školu fudbala vršiće se kontinuirano, a sve informacije mogu se dobiti putem telefona 065/695-452 ili e-maila: skolafudbaladrinahe@gmail.com.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,