Solidarnost Rogatičana sa poplavljenim – pomoć iznad očekivanja

Sreten Mitrović - 19. маја 2014. 058.ba

MSD Rogatica šalje pomoć-polava

ROGATICA – Mjereći prema obimu šteta koje su poplave donijele Semberiji, Posavini i drugim ravničarskim krajevima, Rogatičani su zaboravili na probleme koje im je donijela njihova mala Rakitnica, pa su svu pažnju usmjerili na prikupljanje pomoći za poplavljene u Bijeljini i drugim područjima.

U organizaciji Štaba Civilne zaštite opštine odavde su već otišla tri kamiona pomoći u hrani, vodi za piće i drugim potrebštinama. U nedjelju, u Šamac je otišao i kombi pomoći ŠG „Sjemeć“ koju je u zbirni centar za ovu opštinu predao direktor Gazdinstva Milorad Jagodić.

MSD Rogatica šalje pomoć-polava

Pored toga danas, 19. maja, u organizaciji Mladih socijaldemokrata pri Opštinskom odboru SNSD put poplavljenih opština otišla su četiri kombija krcatih prehrambenim atriklima, odjećom, obućom i sredstvima za ličnu higijenu i higijenu u kućama, koju su samo za dva dana akcije sakupili mladi aktivisti u gradu i okolnim selima. Solidarnost sa poplavljenim je velika i građani daju više nego što se na početku akcije očekivali, reče Siniša Janković, predsjednik Mladih socijaldemokrata uz napomenu da su dva kombija otišla u Šekoviće, jedan u Bratunac i jedan u Bijeljinu.

Mladi aktivisti SNSD-a nastavljaju sa akcijom prikupljanja pomoći i već sutra oni očekuju da put poplavljenih pođu nove pošiljke.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , ,