Studenti Medicinskog fakulteta prikupljaju pomoć za poplavljene opštine

Opština Foča - Nataša Miletić - 18. маја 2014. 058.ba

Studenti u Foči skupljaju pomoć za poplave

FOČA – Studenti Medicinskog fakulteta iz Foče počeli su akciju prikupljanja pomoći za stanovništvo sa poplavljenih područja u opštinama Republike Srpske.

Sva prikupljena pomoć transportovaće se u ugrožena mjesta, zajedno sa ostalom pomoći koja će biti skupljena na području našeg grada. Štab za vanredne situacije opštine Foča uputiće će sutra konvoj pomoći u poplavljene opštine.

Student medicinskog fakulteta Bojan Boljanović kaže da se građani odazivaju akciji.

– „Akcija prikupljanja pomoći počela je u saradnji sa dekanatom Medicinskog fakulteta i dekan Milan Kulić je ispred fakulteta uplatio 1000 KM za hranu a Savez studenata Medicinskog fakulteta nastavlja sa prikupljanjem hrane i ostalih potrebština u holu Centra za kulturu i informisanje. Građani se odazivaju i donose sve ono što je potrebno ugroženom stanovništu, hranu, odjeću, higijenske preparate“ – rekao je Boljanović.

Studenti apeluju na sve koji mogu pomoći da se pridruže, i pomoć donesu u hol Centra za kulturu i informisanje.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,