U Kumbor otputovalo 29 djece

Opština Rogatica - 30. маја 2014. 058.ba

Djeca iz Rogatica putuju u Kumbor

ROGATICA – U četvrtak, 29. maja, dvadeset devetoro djece iz Rogatice otputovalo je na desetodnevno ljetovanje u Kumbor. Djeca su starosti od sedam do petnaest godina i svi su iz reda kategorija sa socijalnim potrebama, izuzev nekoliko izuzetno nadarene djece u raznim oblastima djelovanja. Njih petoro pripada porodicama boračkih kategorija. Sa djecom su otputovale i dvije radnice rogatičkog Centra za socijalni rad.

Njihov boravak na moru odvija se u okviru projekta Javne ustanove Fond za dječiju zaštitu iz Bijeljine pod nazivom „Socijalizacija djece republike Srpske 2014“ i sve troškove snosi ovaj fond. Za džeparac u iznosu od 10 evra za svako dijete pobrinula se Opština Rogatica. Realizator projekta je Centar za socijalni rad Rogatica.

U kampu u kome će boraviti imaće optimalan tretman, počevši od ljekarske zaštite, do sportskih animatora, učitelja plivanja, vaspitača i ostalog osoblja.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,