Veliki uspjeh pionirki OK HE na Drini iz Višegrada

26. маја 2014. 058.ba

Pionirke OK HE na Drini

PRVAKINjE RS I BiH

VIŠEGRAD – Na dvodnevnom finalnom turniru najboljih odbojkašica – pionirki BiH koji je proteklog vikenda održan u Gradačcu pionirke odbojkaškog kluba HE na Drini, pored titule pionirskog prvaka Republike Srpske, osvojile su i titulu najboljih pionirki BiH.

Prvog dana višegradske pionirke su pobijedile vršnjakinje iz Goražde sa 3:0, a Bimal-Jedinstvo domaćina Kula-Gradačac.

Nakon zrelije i bolje igre tokom cijele utakmice višegrađanke su u finalnom susretu savladale odlične poionirke Bimal Jedinstva, rezultatom 3:1 u setovima.

Za najbolju igračicu turnira proglašena je članica HE na Drini Iva Gojković. Uz nu istakle su se Anja Ašonja i Katarina Filipović.

Uprava odbojkažkog kluba HE na Drini izrazila je zahvalnost generalnom sponzoru i načelniku opštine Višegrad Slaviši Miškoviću, koji je finansijski i moralno podržao oba turnira i doprinio da generacija mladih višegradskih odbojkašica u trećem pokušaju osvoji titulu šampiona Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,