Višegradski maturanti završili nastavu [FOTO+VIDEO]

16. маја 2014. 058.ba

Visegradski maturanti u Andrićgradu 2014

ŠETNjA GRADOM UZ TRUBAČE

VIŠEGRAD/ANDRIĆGRAD – Višegradski srednjoškolci-maturanti 16. maja završili su redovnu nastavu, a potom po tradiciji u vedrom raspoloženju krenuli u šetnju višegradskim ulicama i kompleksom „Andrićgrada“.

U pratnji trubača, koji su za ovu priliku stigli iz Srbije, višegradski maturanti su uz pjesmu podsjetili starije sugrađane na svoje punoljetstvo.

Po riječima direktora Srednje škole „Ivo Andrić“ u Višegradu, Đorđa Mrševića, više smjerova ove godine je završilo 120 srednjoškolaca.

– Narednih dana je polaganje maturskih ispitaa, a potom spremanje prijemnih ispita za upis na fakultete i više škole, rekao je Mršević, najavljujući za 30. maj tradicionalnu matursku šetnju i matursko veče u Višegradskoj banji.

FOTO

[royalslider id=“107″]

VIDEO

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , , ,