Vitez Koja i zloupotreba boraca!

27.05.2014.

Pismo Udruženja-Koji

Na Balkanu je moguće sve da se desi u svakom trenutku! Tako je zapisao Ivo Andrić a najbolja potvrda ove misli je posljednja u nizu podvala viteza Koje. Ogrezao u laži i nepismenim saopštenjima, smišljenim u višegradskim kloakama, dostavljač po karakteru, čovjek sitnih dometa, agresivni pijanac Miroslav Kojić je posegao za novom udbaškom namještaljkom. Rukovodstvo ANDRIĆGRADA, navodno, hoće da otjera u zatvor, zbog navodnih ratnih zločina, borce Republike Srpske!

Da bi izdaja Republike Srpske bila kompletirana neophodno je do oktobarskih izbora, srozati do krajnje granice sve što ona znači i nastaviti pretvaranje svih građana u zemlju ponosnih mrtvaca, konobara i lopova i dovesti do percepcije da smo mi Srbi sposobni za vođenje ćevabdžinica i nikako većih projekata. Sve se to čini kako bi tu stigli oni koji stoje iza Viteza od kloake i njegove političke bratije (kriminalizovati puteve, tunele, rafinerije, Dodika pretstavljati ustašom). Šta bi trebalo da usljedi kada bi ne daj Bože na oktobarskim izborima pobjedila novokomponovana koalicija začeta u Budimpešti i to po uzoru na onu koja je srušila Miloševića? Pošto predsjednika Srbije nije srušio gubitak na izborima oborila ga je demokratska rulja. Tako i vitez Koja u svojoj drljotini о vezama između Andrićgrada i sudova za ratne zločine te predajama boraca nagovještava organizovanje oružanih pobuna. Ne misli on na borce. Jebe se njemu za njih. Njemu je na pameti opšta pobuna kada Milorad Dodik u oktobru pobjedi. Zato je već sada dobio zadatak da nagovještava takve stvari, pušta dimne zavjese i pretstavlja se kao lažni borac za boračku stvar. Borce bi on prodao baš kao i što je njegov SDS prodao hotel Višegrad, svojevremeno po male pare, pa onda kupio za veće pare od Srbinje puteva. Odatle uz gusle SNSDu poručuje da su politički protivnici gamad! A za tu prodaju je zna se, vitez od kloake, propisno nagrađen u Novom Sadu! U šta može da se pretvori Boračka organizacija u unitarnoj Bosni i Nato paktu kojeg zagovara Obren Petrović načelnik Doboja! U hor mrtvih pješaka pošto u unitarnoj Bosni ne može biti mjesta za više vojski, tu će se voditi politika „najbolje je da se sve to zaboravi!“. Da li treba posebna pamet da se shvati kako politika viteza od kloake vodi ka takvom raspletu!?

Ako su u Višegradu boravile ekipe za ratne zločine njih je mogao da dovede neko kо zna šta se tu dešavalo 1991-1995 (vrijeme početka rata kada je je vitez Kojić od kloake bio Sudija za prekršaje opštinskog Suda u Višegradu, pa je ubrzo zbrisao u Njemačku odakle je, navodno slao pomoć, pa je kasnije bio zaposlen u Austrijskoj ambasadi BiH gdje se približio ljiljanima. Sve vrijeme je bio udbaš ali je nakon austrijske epizode isključen iz te organizacije!?). Kako onda onaj koji je u Višegrad stigao 2010. kao neimar i graditelj može da bude potkazivač kada nije bio svjedok! Poznato je mnogima iz SDSa da je direktor Andrićgrada nudio Bobanu Inđiću da vodi najprofitniji objekat u Andrićgradu. „Alhemijske otrove vitez Koja od kloake noću sipa u piće svoga prijatelja Bobana, vrati se odakle je stigao a onda ovaj pred zoru, posljednjem pijancu u lokalu šapuće Kojićeve riječi“. “Turčin hoće da me preda sudu za ratne zločine!” Pošto se ovdje misli na direktora Andrić grada neophodno je napomenuti našta navodi ova laž. Ona nas vodi ka isitini. Zbog čega bi neko kо ti ponudi da budeš u njegovoj blizini i kо svoje prijateljstvo potvrđuje pomenutom ponudom, sve to, preko noći, pretvorio u saradnju sa sudom za ratne zločine gdje nikoga ne zna niti je bilo koga sreo! Alhemijska sredstva viteza Koje od kloake su opasna. Tvrdoglav i uporan poluobrazovan udbaš sa jakim vezama u Beogradu, amaterski glumac dobro mjesi alhemijsku ideološku kašu. Alhemija napravi da izgleda kako je na tvojoj strani, dakle na strani hrabrog borca Republike Srpske. Dovoljno je biti malo pametan i shvatiti srpskom borcu da u srpskoj tradiciji izdaje idu iz najveće blizine od bivših sudija i bivših udbaša a ne od graditelja i neimara!

Udruženje za bolji grad!