Vitez Koja opet laže

sipa.gov.ba - 28. маја 2014. 058.ba

Zgrada SIPA

VIŠEGRAD – U informativnoj emisiji „Dnevnik 2“ Radio-televizije BN, emitovanoj 23.5.2014. godine, u prilogu novinara Radoja Tasića, koji govori o Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA), iznesen je niz neistina u vezi sa navodnim privođenjima koje su vršili pripadnici SIPA-e na području opštine Višegrad, čime je dezinformisana javnost i nanesena šteta ugledu Agencije.

S tim u vezi, radi objektivnog i istinitog informisanja javnosti, SIPA je juče, 26.5.2014. godine, uputila demanti Radio-televiziji BN, sa molbom da se reagovanje Agencije objavi u sljedećoj informativnoj emisiji, u istom terminu. Napominjemo da se prije objave navedenog priloga Radio-televizija BN nije obratila SIPA-i sa zahtjevom za stav i komentar, poštujući osnovni novinarski postulat – čuti i drugu stranu. Primjerak demantija upućen je i Regulatornoj agenciji za komunikacije BiH.

Demanti SIPA-e možete pročitati ovdje.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,