Voda ispravna za piće

16. маја 2014. 058.ba

Voda

VIŠEGRAD – Voda iz gradskog vodovoda u svim dijelovima Višegrada ispravna je za piće, saopšteno je iz preduzeća za vodovod i kanalizaciju „15. april“.

U saopštenju se dodaje da velike količine padavina posljednjih dana nisu uticale na kvalitet vode, što potvrđuju i ispitivanja od strane Instituta za zdravlje, koji redovno uzima uzorke i vrši analizu.

– Izvor Čančari, iz koga se snabdjeva dio potrošača na lijevoj obali Drine, kao i izbor Ribnica, iz koga se snabdjeva dio naselja Gornje Šeganje, zbog zamućenja odmah su isključeni iz sistema napajanja gradske vodovodne mreže, precizirano je u saopštenju.

Na kraju saopštenja preduzeća za vodovod i kanalizaciju „15. april“ se naglašava da je snabdjevanje sa ostala četiri izvorišta stabilno i da kapacitetom mogu zadovoljiti potrebe grada za vodom za piće.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: