Bioskop: repertoar od 20. do 26. juna

19. јуна 2014. 058.ba

ANDRIĆGRAD – Od 20. do 26. juna posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove „Kako izdresirati zmaja 2 (sinhronizovano)“ i „Ko preživi, pričaće“.

 

Kako izdresirati zmaja 2 (sinhronizovano) [18:00]

Film-Kako izdresirati zmaja 2

IZVORNO IME: How to Train Your Dragon 2
REŽIJA: Dean DeBlois
ULOGE: Mitja Smiljanic, Mia Krajcar, Robert Ugrina, Jadranka Ðokic, Ozren Grabaric, Kristijan Potocki, Dušan Bucan, Marko Makovicic, Ana Kvrgic, Frano Maškovic, Bojan Navojec
ŽANR: animirana avantura
TRAJANJE: 105 min.
GODINA: 2014
CIJENA: 3 KM

SINOPSIS:
Radnja nastavka Kako izdresirati zmaja 2 odvija se 5 godina nakon što su Štucavac i Bezubica ujedinili zmajeve i vikinge otoka Berka. Naši junaci i dalje odlaze u razne avanture, a za vrijeme jedne otkriju tajnu ledenu špilju u kojoj žive novi divlji zmajevi i tajanstveni Dragon Rider…

 

Ko preživi, pričaće [20:00]

Film-Ko preživi pričaće

IZVORNO IME: A Million Ways to Die in the West
REŽIJA: Seth MacFarlane
ULOGE: Seth MacFarlane, Liam Neeson, Charlize Theron, Amanda Seyfried
ŽANR: komedija
TRAJANJE: 116 min.
GODINA: 2014
CIJENA: 3 KM

SINOPSIS:
Ekipa koja nam je donijela „Teda“ donosi novu hit komediju koja će vas nasmijati do suza. Set Mekfarlan je režiser, producent, ko-scenarista i igra glavnu ulogu kukavičkog čobana Alberta u filmu „A million ways to die in the West“. Nakon što Albert odbije da učestvuje u obračunu, njegova prevrtljiva djevojka će ga ostaviti zbog drugog. Nedugo pošto misteriozna i lijepa žena dojaše u grad, ona će mu pomoći da pronađe hrabrost i njih dvoje će početi da se zaljubljuju. Ali kad njen muž, ozloglašeni odmetnik dođe u potrazi za osvetom, pastir će morati da testira svoju novootkrivenu hrabrost.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: