Dječije igre u Ziličini

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 23. juna 2014. 058.ba

Dječije igre u Ziličini

ROGATICA – U organizaciji Javne predškolske vaspitno-obrazovne ustanove Dječije obdanište, uz izdašnu podršku roditelja, načelnika opštine Tomislava Puhalca i DOO „Pover“, u izletištu Ziličina, pored bistre i brze Rakitnice, održane su još jedne, treće po redu, „Dječije igre bez granica“.

Dječije igre u Ziličini

Obučena u specijalno rađene majice, na igrama su se okupila sva djeca, od 1,5 godinu do predškolskog uzrasta, njih preko 70, koja su na bilo koji način pod patronatom Obdaništa, ali i brojna druga koje su dovele mame, tate, bake i deke da se druže sa vršnjacima na ovom jedinstvenom dječijem susretu koji će mnogim ostati u trajnom sjećanju, pored ostalog i po zahvalnicama koje su dobila djeca učesnici Igara.

Kao i svake druge igre i ove su imale svoje discipline, takmičare, sudije, vatrene navijače… Uz bezbrižno druženje i igru, najmlađi su se takmičili u krosu, muzičkim stolicama, mokroj spužvi, navlačenju konopca, posebno za dječake, posebno za djevojčice, a u većini disciplina takmičili su se i roditelji, što je bila posebna atrakcija.

Dječije igre u Ziličini

Učesnici svake discipline imali su svoje navijače. Navijalo se svojski, ali i smijalo do suza. U ulozi sudija bile su vaspitačice zaposlene u Obdaništu. Njih je pratio „supervizor“ direktorka Nataša Duvnjak. Prigovora i žalbi nije bilo.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,