„Dječije obdanište“ Čajniče u posjeti Andrićgradu

06. јуна 2014. 058.ba

Djeca iz Čajniča u Andrićgradu

ČAJNIČE – „Dječije obdanište“ Čajniče u saradnji sa privatnim preduzećem d.o.o. „VAM“ su 28. maja 2014. godine posjetili Andrićgrad.

U Andrićgradu djeca su bila u posjeti hramu Svetog kneza Lazara i kosovski mučenika čiji je tvorac slavni režiser Emir Kusturica.

Mališani su posjetili i bioskop gdje su odgledali crtani film i posle završenog filma bili su srećni i zadovoljni, oduševljeni onim što su vidjeli. Poslije tih posjeta bili su puni utisaka.

Djeca iz Čajniča u Andrićgradu

Nakon toga otišli su u posjetu manastiru „Dobrun“ jednom od najstarijih manastira na prostorima današnje Bosne i Hercegovine.

Mališani kao i njihovi roditelji oduševljeni su sa ovim posjetama jer će djeca još od malih nogu budu upućena u mnoga istorijska i kulturna značenja.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,